​Kontakt os idag på:

22 13 27 45

Nyt hus i Møldrup, Bjerregrav, Viborg og omegn

Nybyggeri?

Som en af lokalområdets mest erfaren tømrer- og murervirksomhed, kan vi varetage en bred palet af de opgaver, der skal laves i forbindelse med et nybyggeri. Vores erfarne medarbejdere kan bl.a. varetage:

  • Tegninger
  • ​Indhentning af byggetilladelser
  • ​Støbearbejde til både sokkel og fundament
  • ​Totalentrepriser

       Alt i tømrer og murerarbejde

​​

Med i hele processen

Når du skal i gang med at bygge nyt hus, så er der mange ting, der skal tages højde for og laves. Her er det nemmeste – og klart mest tidsbesparende – som kunde oftest at hyre ét firma til at stå for en totalentreprise. Brorson Byg ApS har stor erfaring med at varetage totalentrepriser, og vi har en række faste og betroede samarbejdspartnere til at tage sig af de opgaver, der ligger uden for vores kerneområder. På den måde er du sikret både god kvalitet, samt at skulle bruge så lidt tid som muligt på at styre byggeriet og kontakte forskellige håndværkere.

Alsidigt murer- og tømrerfirma

Ud over at kunne varetage bygning af nyt hus, kan vi også stå for alt i tilbygninger, renoveringer og små nybyggerier, f.eks. skure eller udhuse. For at høre mere om, hvad vi kan tilbyde så ring i dag på 22 13 27 45.​ Vi ligger i byen Bjerregrav, men mange af vores kunder kommer fra Viborg, Møldrup og omegn.

​Brorson Byg ApS

CVR: 28674619
brorsonbyg.dk

Rishøjen 3
9632 Møldrup

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.