​Kontakt os idag på:

22 13 27 45

Nyt tag i Møldrup, Viborg & hele Midtjylland

Erfaren taglægger

Brorson Byg ApS kan varetage alle former for tagkonstruktion. Vores erfarne medarbejdere kan klare hele processen så nemt og omkostningsfrit som muligt. Ud over det yderste lag, som er det, man kan se på huset, så sørger vi også for isolering og de inderste konstruktioner. Skal du have lavet tag er vi det rigtige valg. Vi varetager stort set alt tagarbejde og kan f.eks. lave:

  • ​Nye tagkonstruktioner
  • Spær
  • Tagsten
  • Tagplader
  • Stålplader

​Hvis man ikke er fagperson, kan det være svært at vurdere, om ens tag bare er en smule slidt, om det har behov for en renovering, eller det bedst kan betale sig at lægge nyt. Der er både kortsigtede og langsigtede overvejelser inde over ift. vedligeholdelse, isolering og meget andet. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, så det bliver den bedste og mest holdbare løsning på netop din situation.

Tilpasset dine behov

Selvom langt de fleste enten vælger paptag, tegltag eller betontagsten, kan vi levere lige præcis det slags tag, som vores kunder ønsker. Vi er placeret i Møldrup, men mange af vores kunder befinder sig primært i Viborg, Silkeborg og det omkringliggende område. Når du skal i gang med at have renoveret tag, lagt tag på tilbygninger eller have et helt nyt, er det altid kunden, der – i samråd med vores specialiserede medarbejdere – finder frem til det rigtige tag. Vi tager prøver med ud og kan skaffe alle materialer og farver hjem. Samtidig sørger vi for, at tagarbejdet tager den minimale tid, for at byggeriet bliver så nemt for vores kunder som overhovedet muligt.

Få et uforpligtende tilbud eller en snak om dine muligheder for nyt tag, kan du altid ringe på 22 13 27 45 – så finder vi den tagløsning, der passer dig!

Trænger huset til nye vinduer og døre, så klarer vi også dette!

​Brorson Byg ApS

CVR: 28674619
brorsonbyg.dk

Rishøjen 3
9632 Møldrup

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.