Nyt badeværelse

Nye klinker, nye fliser eller er det tid til et helt nyt badeværelse? Uanset om du skal have foretaget en mindre renovering, eller du står over for et nybyggeri eller en tilbygning er vi leveringsdygtige.

Brorson Byg ApS har stor erfaring med alle former for murerarbejde til badeværelser, lige fra den mindste reparation og til de store linjer.

​Vi tilbyder bl.a.:

  • ​Klinker
  • ​Fliser
  • ​Murstensstrukturer på væggene
  • ​Opmuring af nye vægge

Badeværelser efter dit ønske

Vil du bruge så lidt tid og energi på dit nye badeværelse? Så lad os stå for hele processen fra start til slut. Med vores faste samarbejdspartnere, der kan stå for VVS-arbejdet, kan vi varetage alle dele af et nyt badeværelse eller en ombygning af det eksisterende. Når vi skal varetage dit badeværelse sørger vi altid for, at dine ønsker og behov bliver sat i første række – vi har stor erfaring med at sørge for individuelle løsninger til vores kunder, hvad enten der er tale om ombygninger, reparationer eller helt nye badeværelser. Skal du have lagt fliser og/eller klinker i dit badeværelse, er vores specialiserede og erfarne flisemurer klar til at udføre opgaven.

Få et tilbud i dag

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, kan du altid kontakte os for rådgivning, vejledning og frem for alt et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse. Vi hører til i Møldrup, men vi laver badeværelser, klinker og fliser i hele området i og omkring Møldrup, Viborg, Silkeborg og Aarhus. Ring i dag på 22 13 27 45.

Trænger huset til nye vinduer eller døre, så har vi også stor erfaring med dette!