Din lokale murer

Brorson Byg holder til i Møldrup nær Viborg, Midtjylland. Der er ingen opgave der er for stor eller for lille for os. Vi udfører alt inden for murerarbejde, og hvert projekt med lige stor præcision og engagement.

Med en alsidig tilgang, der sætter dine idéer som kunde i højsædet, hjælper vi dig med alle typer for murerarbejde, lige fra klinkearbejde til reparationer og opmuring af nye vægge. Vi står også gerne for hele dit byggeprojekt fra start med rådgivning til aflevering af dit nye hus. 

Vi laver også mange opgaver inden for landbruget, når der skal udvides med en ny stald eller et nyt stuehus.

Vi har også en tømrerafdeling, så skal der nyt tag på huset, sommerhuset eller en udlejningsbolig hjælper vi gerne. Hos Brorson Byg gør vi vores yderste for at vi er det helt rigtige valg, når du har brug for en tømrer eller en murer, der lige gør det ekstra for at du som kunde bliver helt tilfreds.


Fra Start Til Slut

I og med vi hos Brorson Byg både er et murer og et tømrer-firma, tager vi os af hele projektet. På denne måde er du sikret god kvalitet og så lidt besvær som overhovedet muligt. 

Vores erfaring spænder bredt, og vi er altid klart til at give et godt råd i forhold til materialer, farver og de bedste løsninger generelt. 

Vi ønsker, at du står tilbage med et solidt og holdbart resultat samt et smukt og æstetisk finish.

Vi Prioriterer dialogen med dig som kunde

Vi ved, at ombygning eller et helt nyt badeværelse kan give sved på panden især i en travl hverdag. Så hvis du vil bruge så lidt tid og energi på murerarbejdet som muligt, er det os, du skal have fat i.

Vi har fastesamarbejdspartnere inden for VVS-faget, og sørger for individuelle og personlige løsninger til lige netop dig. Derfor kan du trygt slippe tøjlerne, og lade os stå for hele projektet fra start til slut, så du kan fokusere på, hvad der fylder og er vigtigt for dig.

Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning, vejledning eller et uforpligtende tilbud på telefon: 22 13 27 45 . Vi holder til i Møldrup, men arbejder i Viborg, Silkeborg og hele Midtjylland.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal du have nyt tag eller vinduer og døre, så har vi også stor erfaring med dette